Telefon: 34/354-743, E-mail: kisber@neviano.hu, üzlet: 2870 Kisbér, Kossuth u. 1., Nyitvatartás: H-P: 9:00-17:00, Szo: 9:00-12:00

 

Nyomtató javítás

Ha nem nyomtat a nyomtatója, természetesen érdemes legelőször a számítógépnél keresni a hibát - valamilyen szoftveres hibával, esetleg nyomtatási sorban ragadt dokumentumok miatt. Ha itt nincs semmi probléma, akkor hozza be hozzánk és megnézzük a nyomtatót.
Mivel a nyomtatóban sok a mechanikusan működő (mozgó) alkatrész, így elég nagy a meghibásodás esélye és elég sokrétű is. A legalapvetőbb hiba, amiért nem nyomtat, hogy kifogyott a tinta. Ezt lényegében minden készüléken LED-ek jelzik, ahogy a papír kifogyását is. Előfordul, hogy a nyomtató nem hajlandó felszedni a papírt a tálcából, csak próbálkozik, ez is mechanikus alkatrész hibára utal. Ha pedig elindul a nyomtatás, viszont csak üres papírt kapunk vissza, pedig a tintapatronok is újak, akkor pedig a nyomtatófej van beszáradva. Ilyenkor érdemes langyos vízbe áztatni a patront, de nem garantált a siker. Természetesen számtalan más hiba is előfordulhat a nyomtatóban (pl.: eltörött, elszakadt alkatrészek).

Vissza az előző oldalra


Tulajdonos: Neviano Info Kft. 8060 Mór, Dózsa Gy. u. 18.